Kontiki start Sportschool voor gebrevetteerde duikers

Jaarlijks behalen vele duizenden hun (PADI) Open Water Diver brevet. Een kleine groep van deze duikers sluit zich na hun opleiding aan bij een club of stichting. In de meeste gevallen zijn dit dan ook de fanatieke duikers die blijven duiken. Vele van deze groep gebrevetteerde duikers behalen hun duikbrevet om tijdens hun vakantie veilig en verantwoord te kunnen duiken. Voor die groep die slechts op hun vakantie duikt heeft Snorkel en Duiksportcentrum Kontiki Diving “”Sportschool Kontiki opgezet””!

Sportschool Kontiki
Eenmaal gebrevetteerde duikers kunnen lid worden van “”Sportschool Kontiki””. De leden kunnen uit een zevental pakketten kiezen. Zo kan een gebrevetteerde duiker (en kiest voor pakket 4) die nog geen eigen duikapparatuur heeft, voor vast bedrag in de maand al een maand lang gratis trainen op de door sportschool Kontiki gehuurde zwembad uren. Twee keer per maand kan de gebrevetteerde duiker gratis gebruik maken van de complete school set en gratis gebruik maken van de deskundige begeleiding van de PADI duikinstructeurs van Snorkel & Duiksportcentrum Kontiki Diving. Wie vaker gebruik wil maken van de faciliteiten van de sportschool kiest bv voor pakket 7 waarin al vier keer per maand gratis gebruik gemaakt kan worden van de school faciliteiten (en spullen)

Het idee er achter!
Door je duikniveau op een hoog niveau te houden voorkom je ongelukken. Juist de “”nieuwe”” doelgroep die slechts op haar vakantie adres duikt, houden hun vaardigheden op peil. Naast dat het de veiligheid onderwater vergroot, worden deze duikers zich meer bewust van de regelmaat waarop een gebrevetteerd duiker zou moeten oefenen. Net als bij alle andere sporten, blijft het in de duiksport, het bijhouden van je aangeleerde vaardigheden.

Informatie
Ben je gebrevetteerd duiker, (ongeacht bij welke organisatie opgeleid) en zou jij je vaardigheden van het duiken op een goed peil willen houden? Meld je dan vrijblijvend op sportschool Kontiki. Ter introductie maakt u een maand* lang gratis gebruik van de professionele duikapparatuur van Snorkel & Duiksportcentrum Kontiki Diving.

Met vriendelijke duikgroeten:

Hans Hijlkema

* Vraag naar de voorwaarden op ons Snorkel & Duiksportcentrum

Snorkel & Duiksportcentrum Kontiki Diving,
Burgemeester Omtaweg 4, 9636 EM Zuidbroek (Achter Hotel van der Valk, ingang zwembad)
Tel: +31-598-382488, Gsm: +31-6-10831061, webadres: www.kontiki-diving.com, www.duikwinckel.nl, www.duiksportspecialist.nl Twitter:@kontikidiving www.dutchcaribbeantravel.com