Help - Zoeken - Gebruikers - Kalender
Volledige versie: Handlezen
TrefpuntGroningen.nl > Spiritueel > Is er meer...?
dejolo
HandlezenAlle informatie die ik hier heb geplaatst komt van de volgende site: http://newage.rubriek.nl/spiritueel/handlezen.asp


Je beide handen geven allebei informatie.
Het is daarom belangrijk allebei je handen te bekijken.
De lijnen op je handen veranderen ook door de tijd.

Als je rechts bent, vertegenwoordigt je rechterhand hoe de buitenwereld je ziet, hoe je je hebt ontwikkeld.
Je linkerhand zegt meer iets over je onderbewuste, je instincten, verborgen talenten.
Je moet dus allebei de handen bekijken en vergelijken om de hele persoon te zien.Toekomst voorspellen

Als je de lijnen in je hand bekijkt, dan zie je de persoon hoe die op dat moment is, met de mogelijkheden en talenten die hij/zij in zich heeft.
De toekomst is daaruit niet te halen.
Het geeft meer een beeld van het moment met de aanleg en mogelijkheden die iemand in zich heeft.Kan je met handlezen bepalen hoe oud je wordt?

Nee, ook al wordt soms beweerd dat de levenslijn de lengte van je leven weergeeft.
De levenslijn vertelt meer over de levensstijl, gezondheid en vitaliteit.Moet je helderziend zijn om handen te kunnen lezen?

Nee, iedereen kan het leren.

Op het onderstaande plaatje zie je een hand met gekleurde lijnen, naast de hand vindt je de kleuren met betekenissen.
Kijk naar je hand, en zie hieronder de betekenis met uitleg van de lijnen.AfbeeldingLevenslijn


De levenslijn begint ergens boven de duim en gaat met een bocht naar beneden richting de pols. De levenslijn geeft het pad aan van de geboorte tot het einde van je leven.


Plaats van de levenslijn

Als de lijn begint als een enkele lijn aan de rand van de handpalm wil dat zeggen dat je een open en zelfverzekerd persoon bent. Als de levenslijn en hoofdlijn samen beginnen wil dat zeggen dat je wat gevoeliger en voorzichtiger in het leven staat. Hoe langer de lijnen samen lopen des te gevoeliger je bent.Kromming van de lijn

Als de lijn terugbuigt onder de bal van de duim wil dat zeggen dat je een huismus bent. Hoe meer de lijn uit loopt naar de buitenkant hoe reislustiger je bent.Diepte van de lijn

Een diepe ononderbroken lijn betekent een liefde voor het leven en vaak ook het buitenleven. Wordt de lijn gekruisd door andere lijnen dan geeft dat zorgen of problemen aan.Lengte van de lijn

Een korte lijn betekent niet dat je een kort leven zult hebben, en een lange lijn betekent ook geen lang leven. Een lange lijn wil zeggen dat je een meer lichamelijk ingesteld persoon bent.Bijzonderheden

Begint de lijn als een ketting dan wil dat zeggen dat je je afhankelijk van anderen opstelt. Een splitsing aan het einde wil zeggen dat je een rusteloos persoon bent

Hoofdlijn

De hoofdlijn begint boven de duim in de buurt van of valt samen met de levenslijn. De hoofdlijn vertelt iets over hoe je denkt, waar je in gelooft en je houding ten opzichte van het leven

Plaats van de lijn

Als je hoofdlijn en levenslijn samen beginnen betekent dat de geest over je lichaam heerst. Je hebt dan een wat voorzichtige, wat minder zelfverzekerde kijk op het leven. Als de lijnen ver uit elkaar leggen betekent dat een gevoel voor avontuur, en een meer impulsieve en ambitieuze levensinstelling.


Kromming van de lijn

Een lijn die recht loopt staat voor een realistische kijk op het leven en een logische manier van denken. Hoe meer de lijn afbuigt hoe meer fantasie je hebt.


Diepte van de lijn

Hoe dieper de lijn hoe beter je geheugen.


Lengte van de lijn

Een korte lijn wijst op beperkte mentale vermogens of wijst erop dat je meer lichamelijk ingesteld bent.


Bijzonderheden

Een ster op de lijn wijst op een bijzondere geestelijke prestatie. Is de lijn golvend of onduidelijk betekent dat dat je moeilijkheden hebt om je te concentreren.
Wordt de lijn gekruist door verticale lijnen, dan staan die voor moeilijke beslissingen in je leven.

Apollolijn

De apollolijn wordt ook wel de zonnelijn genoemd. En kan eigenlijk op ieder punt in de hand beginnen, maar eindigt op de apolloheuvel die onder de ringvinger ligt. Deze lijn komt niet bij iedereen voor.


Plaats van de lijn

Waar de Apollolijn begint is niet zo van belang. Als de lijn er is en als hij lang en diep is beloofd dat 'fame and fortune'. Het kan betekenen dat je een magnetische aantrekkingskracht op anderen hebt. Je bent dan ongetwijfeld ook een creatief persoon met oog voor kunst en schoonheid.

Hartlijn

De hartlijn ligt boven de hoofdlijn en begint ergens onder de wijs- of middelvinger en gaat dwars over de hand richting buitenkant van de palm. De hartlijn zegt iets over je emotionele leven en je vermogen om lief te hebben. maar ook over de gezondheid van je hart en vatenstelsel.


Plaats van de lijn

Als de lijn hoog begint wil dat zeggen dat je niet erg warm en emotioneel bent. Ligt de lijn laag dan ben je een gepassioneerd persoon. Begint de lijn onder je wijsvinger dat heb je een normaal en tevreden liefdesleven. Begint de lijn onder je middelvinger dan heb een je egoïstische en materialistische kijk op je liefdesleven. Begint hij tussen de wijs- en middelvinger dan heb je een wat onrealistische kijk op de liefde en wat daarbij komt kijken. Deze personen worden erg snel verliefd.


Kromming van de lijn

Hoe meer gebogen de lijn is hoe warmer je persoonlijkheid. Een rechte lijn betekent dat je weinig flexibel en een beetje star bent. Als de lijn van de ene kant van de handpalm naar de andere gaat duidt dat erop dat je bezitterig van aard bent.


Diepte van de lijn

Een onduidelijke lijn betekent dat je gevoelig en misschien wat verlegen bent. Een duidelijke lijn betekent dat je onder emotionele druk staat en te maken kan hebben met stressgerelateerde gezondheidsproblemen en zorgen.


Lengte van de lijn

Een korte lijn laat zien dat je weinig interesse hebt in liefdeszaken. Als de lijn kort en diep is dan wil het wel zeggen dat iemand erg trouw is.


Bijzonderheden

Een ster aan het begin of op de lijn wijst op geluk in de liefde. Kleine horizontale lijntjes naar boven betekenen ook positieve ervaring met de liefde. Lijntjes naar beneden wijzen op teleurstellingen.

Lotslijn

De lotslijn begint boven de pols en loopt verticaal naar boven. De lotslijn laat zijn hoe invloeden van buitenaf een rol spelen op je leven.


Plaats van de lijn

Als je lotslijn aan de kant van de duim begint, binnen de kromming van de levenslijn wijst dat op veel steun van familie en vrienden. Begint de lotslijn juist aan de kant van de pink, dan kan dat betekenen dat je in de publieke belangstelling komt te staan door b.v. een loopbaan in de politiek of amusement.


Kromming van de lijn

Als de lotslijn een kromming maakt waardoor hij de levenslijn raakt kan dat erop wijzen dat je op een gegeven moment je eigen belang moet wegcijferen voor het belang van anderen. Op het moment dat de lotslijn weer scheidt van de levenslijn geeft dat aan dat je weer zelf de controle over je leven terug hebt.


Diepte van de lijn

Een duidelijke lijn wijst op succes. Een lichte lijn betekent dat je moeilijkheden hebt met het nemen van beslissingen. Lijnen die dan weer dikker dan weer dunner worden wijzen op goede en slechte perioden.


Lengte van de lijn

Een lange duidelijke lijn die loopt van de pols naar de middelvinger betekent dat je een vastberaden en onafhankelijk persoon bent.


Bijzonderheden

Heb je geen lotslijn dat kan je leven een duidelijke richting missen, je kan ook een onzeker leven leiden of je niet settelen.
Een ster op de lijn wijst op beroemdheid en/of succes.

Mercuriuslijn

De Mercuriuslijn begint onder de pink en loopt over palm verticaal naar beneden. De Mercuriuslijn wordt ook wel de gezondheidslijn genoemd. Deze lijn zegt iets over het materiële maar ook over het lichamelijke welzijn. Niet iedereen heeft een Mercuriuslijn. Als die er niet is betekent dit niet dat er problemen met de gezondheid zijn.


Plaats van de Mercuriuslijn

De Mercuriuslijn begint onder de pink en kan zelfs de levenslijn kruisen.


Diepte van de lijn

Een diepe ononderbroken lijn gevoel voor zaken en de kracht en gezondheid om er hard voor te werken. Een golvende lijn kan wijzen op gezondheidsproblemen als gevolg van nervositeit en spanning.


Bijzonderheden

De geluksdriehoek. Als de levenslijn, Mercuriuslijn en de hoofdlijn een driehoek vormen dan is dat de geluksdriehoek. Hoe groter de driehoek, hoe groter het geluk.
Marslijn

De Marslijn loopt aan de binnenkant van de levenslijn over de muis van de hand.
Niet iedereen heeft een Marslijn.

De Marslijn geeft aan dat je een energiek persoon bent met een grote vitaliteit. Het versterkt de levenslijn als het ware.Positie van de Marslijn

Als de Marslijn erg dicht bij de levenslijn loopt geeft het aan of een persoon licht ontvlambaar karakter heeft.
Als de lijn verder van de levenslijn ligt betekent dit dat je een persoon bent met een gelijkmatig humeur.

Relatielijn

De horizontale lijntjes laten zien hoeveel relaties je zult hebben. Diepe lijnen geven het aantal langdurige relaties of huwelijken aan, dunne horizontale lijntjes laten korte romances zien.

Als er verticale lijntjes opkomen uit deze lijnen (dus niet kruisen), zijn dat het aantal kinderen dat je zult krijgen uit die relatie.

Verspringende horizontale lijnen kunnen buitenechtelijke relaties of vreemdgaan betekenen.

Een lijn die eindigt in een splitsing (in de handpalm) betekent een scheidingStresslijntjes

Stresslijntjes zijn horizontale lijntjes op de vingertoppen.
Heb je deze lijntjes dan betekent dat dat je zeer geconcentreerd bent geweest op een bepaalde gebeurtenis of onderwerp.
Het kan ook aangeven dat je erg onder stress hebt gestaan en daarbij niet goed op jezelf en je rust hebt gelet.Frustratielijntjes

Verticale lijntjes op het onderste gedeelte van je vingers laten zien dat je gefrustreerd bent en niet goed met stressvolle situaties kan omgaan.Wil je meer weten of lezen over “hand lezen”klik dan hier: http://newage.rubriek.nl/spiritueel/handlezenboek.asp


Veel plezier,
Liefs Dejolo
TJ
Ok, ik ben een open en zelfverzekerd persoon, ben gevoelig en voorzichtig in het leven, en een huismus ohmy.gif Dat is nog de helft van 1 lijn...

Is dit waar? Weet niet, ik ben niet zo zelfverzekerd om heel eerlijk te zijn... De rest klopt wel een beetje... open ben ik wel, gevoelig euhhh een beetje wel, voorzichtig ben ik ook maar dat is door dingen in het verleden, en dan huismus, dat klopt ook maar jah als je geen werk hebt moet je toch ergens zijn?

Whahahhaha en om de rest allemaal door te lopen is mij heel ff te veel werk, want moet steeds naar boven scrollen om te kijken over welke lijn het nou gaat!
dejolo
hihi je kunt het ook uitprinten hoor, dan leest het wat makkelijker...

Liefs Dejolo
greetstra
goedemorgen

nou bij mij wil het echt niet hihihihi heb ik weer

mijn handen zijn zo vreselijk verschillend, niks uit wijs te wordengroetjesssssssssss greetstra
TJ
QUOTE(dejolo @ Jan 26 2009, 07:36 AM) *

hihi je kunt het ook uitprinten hoor, dan leest het wat makkelijker...

Liefs Dejolo
Whahahhahhahaha dat was ook een ideetje eigenlijk! Lolll ik ben wel slim kuch
dejolo
hahahaha,

Nou ik zal heel eerlijk zijn, ik heb mijn handen ook nog niet gelezen........

Ik moet ff de tijd vinden om een poging te doen,hihi

Ik laat het wel weten als het gelukt is.....
TJ
Whahahhahahahhahha jij bent erg Dejolo tongue.gif
greetstra
Maar hebben jullie ook zo verschillende handen?
ik kom er niet uit hoor
of ik ben zo dubbel whahahhahahaa


heb ik weer

greetstra
TJ
Ohoh.. slik... zucht...ohjee...

Bij mij is beide hetzelfde, alleen mn lotslijnen verschillen per hand... recht is gewoon een lijn naar boven... maar links? Loopt ook naar boven maar als ie vlakbij de hoofdlijn is, houdt ie op en ff daarna gaat ie verder.....

Oeiii mn lot! Help!


En dan dit!

Relatielijn

De horizontale lijntjes laten zien hoeveel relaties je zult hebben. Diepe lijnen geven het aantal langdurige relaties of huwelijken aan, dunne horizontale lijntjes laten korte romances zien.

Nou lekker! heb maar 1 horizontale lijn! En 2 jaar geleden heb ik dus net die ene langdurige relatie afgesloten!! Nou, ik weet nu dus wat mn lot is!!!


*kijkt nu wel heel zielig*
dejolo
hahaha nou weet je wat, ik ga morgen ff proberen mijn handen op de foto te zetten, en dan ahum... proberen te lezen.

En ehh.....Greetstra, ik heb ook ongelijke strepen in mijn handen, en wordt er dus ook niet veel wijs van.
Maar ik heb begrepen dat je je handen wel beide moet vergelijken.
Als je rechtshandig bent dan kun je lezen hoe de buitenwereld je ziet, en hoe je je hebt ontwikkeld.
Je linkerhand zegt meer iets over je onderbewuste, je instincten, verborgen talenten.
Je moet dus allebei de handen bekijken en vergelijken om de hele persoon te zien.

Nou ik ga mijn best doen, en wie weet vind ik nog wel wat duidelijker informatie, hihi
Dit is een "lo-fi" versie van onze hoofd content. Om de volledige versie te zien met meer informatie, opmaak en afbeeldingen, klik hier.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.